Wie ben ik?


Ik ben Ilse Peeters, gelukkig getrouwd met Walter Dons. Ik heb 3 kinderen en een kleindochter waar ik enorm fier op ben.
Ik koos eerst meer dan 30 jaar voor een loopbaan in het onderwijs. Mijn doel was om kinderen te doen groeien. Ik wilde hen niet enkel kennis bijbrengen maar hen ook zelfbewust maken om authentiek en vrij in het leven te staan. Talent en welzijn stond altijd in de kijker en problemen zag ik als uitdagingen om weerbaarder en sterker te worden.
Ik volgde cursussen ‘creatief coachen’, ‘mindfulness’ en ‘talentgericht werken met kinderen’.

Ik zag in dat mijn nieuwe roeping was om ook met volwassenen te werken. Daarom volgde ik een opleiding ‘Talentgericht en waarderend coachen’ bij Els Ulenaers.

Omdat ik zelf ziek werd, ziekte van Lyme en burn -out, volgde ik tal van cursussen over hoe het menselijk brein werkt, hoe stress invloed heeft op gezondheid en welzijn. Ik volgde cursus bij dokter Johan Denis over oorzaken van ziektes,  haalde een expert getuigschrift in PSYCH-K en werd stress- en gezondheidsdeskundige bij PSYCH-K.
  
Door een gelukkig toeval kwam ik bij Marcel Hendrickx van het Ontwikkelingsinstituut terecht. Na het intakegesprek wist hij me te zeggen dat ik iemand ben met 'perfectionisme'. Vandaar die onstilbare honger naar nieuwe kennis, dat eeuwige piekeren en analyseren (altijd bezig met het cognitieve) maar ook dat opgejaagde gevoel dat zich overal in mijn lichaam manifesteerde als stress en pijn. Toch voelde ik me  een gelukkig persoon.  Ik liet mezelf coachen door Marcel, voelde me bevrijd van mijn perfectionisme  en volgde onmiddellijk de opleiding tot 'Perfectionismecoach'. Tegelijkertijd volgde ik de cursus 'the Artist's way'  bij Wen Geerts om mijn creatieve, vrije kant te stimuleren en ging boetseren bij Miek Sijsmans.

Omdat ik steeds meer interesse kreeg in het onbewuste brein dat 95% van ons gedrag stuurt, volgde ik de kernmodule ‘Live the Connection’ bij Marina Riemslagh waarbij ik nog meer leerde over patronen die gezondheid, relaties en levenskwaliteit bepalen.

In mijn vrije tijd beoefen ik Tai Chi waardoor ik tegelijkertijd innerlijke rust ervaar maar ook energie krijg. Verder hou ik ervan te gaan fietsen of wandelen in de natuur. Ik vind het fantastisch om te spelen met onze kleindochter en te genieten van ons gezin, vrienden en familie.

Eindelijk heb ik het gevoel 'aangekomen' te zijn. Dit is mijn nieuwe passie. Ik wil kinderen en volwassenen bevrijden van belemmerende patronen zoals dat van perfectionisme, stress of pijn om hen in balans te brengen, terug gelukkig met zichzelf!

FEEL FREE !
image-150002-6ef8d217e9db42889a2ab0661db12c93.jpg
image-248819-2.w640.jpg
image-248820-21.w640.jpg